Lady Bird in Zevenskoop

  Nieuws
Lady Bird. (Foto: aangeleverd)
Lady Bird. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Cinema Zevenskoop heeft een mooi programma samengesteld voor het Rialto theater aan Julianaplein 43 in Den Helder. Van donderdagavond tot en met maandagavond draaien: Finding Your Feet, Au revoir là haut, Lady Bird, De achtste dag (documentaire). Zaal open 20.00 uur, aanvang film 20.30 uur. Reserveren is niet mogelijk.
Finding Your Feet draait tot en met maandag 21 mei. Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken.
Au revoir là-haut is te zien van donderdag 24 tot en met maandag 28 mei. Aan het einde van de Eerste Wereldoorlog bevinden soldaten Édouard en Albert zich in de loopgraven en daar komen ze allebei niet ongeschonden uit. De briljante tekenaar en bescheiden boekhouder proberen na de oorlog met een malafide plan een fortuin te maken.
Lady Bird draait van donderdag 31 mei tot en met maandag 4 juni. Christine ‘Lady Bird” McPerson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf, The Big Bang Theory), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat haar vader (Tracy Letts, The Big Short) zijn baan is kwijtgeraakt.
De documentaire De achtste dag is dinsdag 5 juni te zien in Zevenskoop. Bijna tien jaar geleden stond het internationale financiële systeem op het punt om in te storten – door een dreigend faillissement van de Belgisch-Nederlandse bank Fortis, eigenaar van ABN Amro. In de documentaire De Achtste Dag vertellen de hoofdrolspelers over de spannendste week van hun leven. De week waarin ABN Amro moest worden gered door de Nederlandse belastingbetaler.

Meer berichten