Zeven finaleplaatsen voor dansschool Corma

  Nieuws
Op de voorgrond trotse trainers Cor & Bianca Valk met achter hun leerlingen en zeer blije prijswinnaars. (Foto: aangeleverd).
Op de voorgrond trotse trainers Cor & Bianca Valk met achter hun leerlingen en zeer blije prijswinnaars. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

DEN HELDER/OLDENZAAL - 's Morgens vroeg om negen uur stonden alle paren van de dansschool Corma keurig netjes ruim op tijd, zich op te warmen op de dansvloer in Oldenzaal.

Dat is het eerste vereiste van Cor en Bianca Valk. Op tijd aanwezig en niet op het laatste nippertje binnen komen,want men moet goed beslagen ten ijs komen. Niet alleen met hard trainen, maar ook zorgen dat de presentatie goed is, de kleding en make-up verzorgd is en de voorbereidingen kloppend zijn,want er komt natuurlijk veel meer bij kijken,dan alleen wat danspasjes doen. En uiteindelijk werd dat ook beloond met maar liefs zeven finaleplaatsen,waarvan vijf op het erepodium!
In de Ballroom Hoofdklasse: tweede plaats: Roy de Graaf - Marit Melchers en derde plaats: Marco Vader - Saskia Vader, Boy Gijzen en Kyra Hoogvorst. In de Basic Latin Junioren Deb 2: derde plaats. In de Basic Ballroom Junioren Deb 2: vierde plaats.In de Latin Junioren Deb 2: vijfde plaats Marnix Vader – Lily Wijnhoven. In de Latin Jeugd klasse: tweede plaats. In de Ballroom Jeugd klasse: tweede plaats

Meer berichten