Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? - Denk & werk mee in denktank J150

  Nieuws
Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? Bijeenkomst op woensdag 13 juni. (Foto: aangeleverd).
Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? Bijeenkomst op woensdag 13 juni. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

JULIANADORP - Met de tweede bijeenkomst worden diverse thema’s uitgediept die uit de vorige bijeenkomst naar voren zijn gekomen. Dit keer komen een aantal experts die met een korte presentatie deelnemers meenemen in mogelijkheden, onmogelijkheden en ontwikkelingen die op ons af komen. De thema’s zijn onder meer water & klimaat, gezondheid & samenleven en identiteit & cultuur (historie).
Het uiteindelijke doel is om samen met inwoners, ondernemers, alle andere geïnteresseerden en de gemeente Den Helder een visie op te stellen voor de toekomst van Julianadorp. Voor de denktank J150, 150 Dorpers kunnen deelnemen, is een totaal van vier sessies gepland. De tweede bijeenkomst is op woensdag 13 juni van 19.00 tot 22.00 uur. In gebouw ‘t Tij op het terrein van Noorderhaven. Daarna volgen er nog twee sessies in de maanden juli en september.
Aanmelden vooraf is nodig omdat er slechts 150 plaatsen beschikbaar zijn. Zo snel mogelijk op en uiterlijk tot 12 juni, via emailadres i.zwier@denhelder.nl. Vragen? Dan bellen naar telefoonnummer (0223) 678846. Ook inwoners van Julianadorp die niet bij de eerste bijeenkomst van 16 mei aanwezig waren, zijn van harte welkom om op 13 juni mee te doen.
Adres gebouw ’t Tij: Eikenhout 324 D, Julianadorp.

Meer berichten