Fotosafari Zwanenwater

  Nieuws
Fotosafari Zwanenwater. (Foto: aangeleverd).
Fotosafari Zwanenwater. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

CALLANTSOOG - De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s. Op onbekende routes, buiten de geijkte paden. Deze wandeling wordt in verschillende seizoenen en op verschillende tijdstippen georganiseerd.
Neem je eigen camera mee! Fotografeer het landschap, de typische planten en dieren van dit prachtige duingebied ten zuiden van Callantsoog: het Zwanenwater. Aan het einde van de wandeling bekijken we de foto’s onder het genot van thee of koffie. Aanvangstijd: 16 juni van 09.30 tot 12.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/zwanenwater of telefonisch via (035) 655 99 11 (tijdens kantooruren). De excursie kost voor leden van Natuurmonumenten €20,00 voor niet-leden € 25,00. Vertrekpunt: Parkeerplaats Zwanenwater, Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog
Meer informatie over het Zwanenwater en andere excursies te vinden op www.natuurmonumenten.nl/zwanenwater. Volg het Zwanenwater via Facebook: www.facebook.com/zwanenwater.

Meer berichten