Verhuizing ambtenaren

  Nieuws
Een deel van het ambtenarenapparaat van gemeente Den Helder is nu gehuisvest in het voormalige kantoor van Rabobank. (Foto: archief / RM)
Een deel van het ambtenarenapparaat van gemeente Den Helder is nu gehuisvest in het voormalige kantoor van Rabobank. (Foto: archief / RM) (rodi.nl)

DEN HELDER - Een deel van de ambtenaren, het college van burgemeester en wethouders en de griffie van gemeente Den Helder is vrijdag 13 juli verhuisd van Drs. F. Bijlweg 20 naar Verkeerstorenweg 3 in Den Helder. Voor de inwoners van de stad verandert er niets. Het Klantcontactcentrum blijft namelijk gevestigd op het oude adres aan Drs. F. Bijlweg 20.
Bij het Klantcontactcentrum kunnen inwoners terecht voor onder andere het aanvragen van een paspoort of rijbewijs of een geboorteaangifte doen. De afdeling blijven werken op afspraak.
Het Sociaal Domein blijft gehuisvest aan Drs. F. Bijlweg 2. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. En telefonisch bereikbaar via het nummer 14 0223. Neem voor afspraken met het college van burgemeester en wethouders contact op met Bureau Kabinet via tel. 14 0223 of via het e-mailadres: kabinet@denhelder.nl.

Meer berichten