De Kampanje adopteert De Vloedlijn

  Nieuws
Alle groepen van basisschool De Vloedlijn mogen een kindervoorstelling in Theater De Kampanje bezoeken. (Foto: aangeleverd)
Alle groepen van basisschool De Vloedlijn mogen een kindervoorstelling in Theater De Kampanje bezoeken. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Theater de Kampanje adopteert basisschool De Vloedlijn in het kader van het project 'de Kampanje adoptieschool'. De Vloedlijn mag met al haar groepen een kindervoorstelling in de Kampanje bezoeken. Dit zijn voorstellingen uit het reguliere aanbod. Er worden rondleidingen gegeven en groep 8 van de basisschool uit Julianadorp mag de eindmusical geven in de Kampanje.
De Kampanje is dit project gestart om de betrokkenheid met kinderen vergroten. De jeugd is immers de toekomst. Bij de meeste kindervoorstellingen zijn er altijd nog wel plaatsen leeg in zaal. Deze kunnen nu gebruikt worden. De Kampanje laat kinderen graag kennis maken met theater. Kinderen moeten zich nog veel ontwikkelen en daarom is het belangrijk om hun fantasie te verrijken. Een speelse manier om creativiteit te ontwikkelen is theater. Bovendien is een bezoek aan het theater niet voor iedereen financieel mogelijk. Hiermee komen ook minder bedeelde kinderen in het theater.

Meer berichten