Trap mee met de Helderse Fietsvierdaagse

  Nieuws
De Helderse Avond Fiets Vierdaagse start dagelijks vanuit Quelderduyn. (Foto: aangeleverd)
De Helderse Avond Fiets Vierdaagse start dagelijks vanuit Quelderduyn. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - RTV Toon Jacobs organiseert dit jaar de 36e Helderse Avond Fiets Vierdaagse. Dit jaar wordt de vierdaagse gehouden van maandag 6 tot en met donderdag 9 augustus. De afstanden waaruit deelnemers kunnen kiezen zijn 25 en 55 kilometer. De start is dagelijks tussen 18.00 en 19.00 vanuit het clubhuis in Quelderduyn, te bereiken via de ingang aan de Schootenweg.


Voor deelnemers uit Julianadorp en omgeving is er voor de 25 kilometer de gelegenheid om te starten vanuit eetcafé Het Juffertje op bungalowpark Keizerskroon. Dinsdag 7 en woensdagavond 8 augustus is er voor de echte liefhebbers gelegenheid om vanuit beide locaties langere tocht te fietsen, namelijk 35 kilometer. Het is ook mogelijk om één, twee of drie avonden mee te fietsen.
Bij de start ontvangen de deelnemers een beschrijving van de route die vervolgens in eigen tempo gereden kan worden. De tochten van de avondfietsvierdaagse voeren langs de mooiste locaties van Den Helder en omgeving. Na afloop van de laatste tocht ontvangt iedere deelnemer als beloning een herinneringsmedaille. Inschrijven kan vanaf 17.00 in het clubhuis van de RTV Toon Jacobs en vanaf 17.30 uur bij café Het Juffertje in Julianadorp. Het inschrijfgeld voor de avondfietsvierdaagse bedraagt voor NTFU-leden € 5,- en voor overigen € 7,-. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis meefietsen, mits onder begeleiding. Neem voor meer informatie contact op met Ludwig van Riezen, tel. 06-52227141.

Meer berichten