Internationaal bierfestival in De Kampanje

  Nieuws
Het KeyKeg International Beer Festival gaat op herhaling in Theater De Kampanje. (Foto: Stephan Vlaming)
Het KeyKeg International Beer Festival gaat op herhaling in Theater De Kampanje. (Foto: Stephan Vlaming) (rodi.nl)

DEN HELDER - Het tweede KeyKeg International Beer Festival vindt vrijdag 28 en zaterdag 29 september plaats in de Stadshal van Theater de Kampanje in Den Helder. Lightweight Containers, de producent van de KeyKeg, organiseert dan in samenwerking met de Kampanje een groots bierfestival. Den Helder is die dag de thuishaven voor plaatselijke, landelijke en internationale Craft-bier brouwerijen.

Aan het festival nemen zo’n vijfentwintig lokale, nationale- en internationale toonaangevende bierbrouwerijen deel. En ook als men geen bier of alcohol drinkt, is dat geen enkel probleem! Wijnen, diverse cocktails én softdrinks zijn verkrijgbaar aan de bar in de Stadshal en het KeyKegcafé.
Arjaen Kersten van Theater de Kampanje: “Tijdens de eerste editie vorig jaar is gebleken hoe geschikt onze Stadshal is om een festival als deze te organiseren en hebben we een mooie basis gelegd. Deze tweede editie gaan we er wederom een succes van maken. Naast het grote aanbod van bieren, zullen smakelijke hapjes en muziek niet ontbreken”.
In de naast gelegen KeyKegzaal zullen er workshops zijn over de verschillende bierstijlen worden gegeven, hier heeft men een aparte toegangskaart voor nodig.
Het KeyKeg International Beer Festival vindt vrijdag 28 september plaats van 15.00 tot 22.00 uur en zaterdag 29 september van 12.00 tot 20.00 uur. Toegangskaarten kunnen online en telefonisch besteld worden via Theater de Kampanje (www.kampanje.nl of 0223-674664). Entree is € 7,50 per dag in de voorverkoop, verkoop aan de deur € 10,- (indien beschikbaar) en daarvoor krijgt de bezoeker een uniek proefglas en twee munten (ter waarde van € 2,- per stuk). Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/keykegs/

Meer berichten