Beemstertocht

  Nieuws

DEN HELDER - Dok Toer houdt zondag 19 augustus de Beemstertocht. Het gaat om een rit van 130 kilometer in groepsverband. De fietstocht start om 8.00 uur bij de kantine van HRTC Dok op het wielerterrein aan de Guldemondweg in Den Helder. Terugkomst rond 14.00 uur.
Dit is een kans om kennis te maken met het fietsen in een groep en op wegen waar men mogelijk nog niet eerder gefietst heeft. Het gaat richting een stuk werelderfgoed, dat de Beemster polder is vanwege de strakke lijnen en bomen rijen. In deze polder wordt door enkele van de dorpen gefietst.
Er is geen voorinschrijving. De leiding van de tocht is in handen van een ervaren toerfietser. Samen uit, samen thuis is de belangrijkste regel. De snelheid wordt onderling afgestemd. Halverwege is er een pauze voor een kop koffie al dan niet met taart of gebak (voor eigen kosten). De fietshelm is bij DOK verplicht. Iedereen is welkom, Dok-lid of niet. Neem voor meer informatie contact op met Wim Erkelens Cooke, tel. 06-34377209 of e-mail: waecurfan@hotmail.com. Zie ook: www.hrtcdok.nl.

Meer berichten