Dansschool Marga is gestart met lessen

  Nieuws

DEN HELDER – Dansschool Marga is afgelopen maandag 3 september gestart met de lessen. Dansschool Marga geeft les in: Ballroom en de Latin dansen, Zumba, Steps, Fit55, openingsdans voor bruidsparen en kinderen vanaf vier tot acht jaar.

De Fit55 lessen zijn een succes. Dit komt vooral door de combinatie van het samen plezier beleven in de les, maar ook na de les. Je danst, beweegt en geniet. Fit55: Dinsdagmorgen om 10.00 uur begint de Step les en ’s middags om 13.30 uur de nieuwe Zumba/dans les. Er zal meer aandacht zal zijn voor de dans in het algemeen. U heeft altijd de Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso-Doble, JiveI of welke dansstijl dan ook willen leren? Geen danspartner? Geen probleem! U danst alleen, maar toch met zijn allen op heerlijke muziek en daar word je blij van!
Woensdag om 10.00 uur begint de les Dans. Kom dit jaar nog in beweging, meld u aan voor een proefles en doe met ons mee! Na de les krijgt u van ons een kopje koffie of thee. De Zumba lessen voor volwassenen worden gegeven op maandag en donderdag. Een ‘openingsdans’ om je bruiloft feestelijk te openen. Een choreografie speciaal afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Dat kan. De privélessen kunnen in overleg worden besproken.
Voor meer informatie:
www.dansschool-marga.nl
info@dansschool-marga.nl
margavanderpark@ziggo.nl
Telefoon 06 22 10 28 04 / 0223 64 63 50

Meer berichten