Hoogvliegersdag op de Kooy

  Nieuws

DEN HELDER - Stichting Hoogvliegers vliegt met zieke en gehandicapte kinderen het hele jaar door en vanaf elk vliegveld in Nederland. Piloten, onder wie beroepsvliegers, stellen hun vrije tijd en vliegtuig daarvoor beschikbaar. Zaterdag 6 oktober wordt er voor de vierde keer in samenwerking met Den Helder Airport en de Koninklijke Luchtmacht een Hoogvliegersdag georganiseerd op Maritiem Vliegkamp de Kooy.
Deze dag is bedoeld voor kinderen van Texel en uit de kop van Noord-Holland die tot de doelgroep behoren. Alles wordt uit de kast getrokken om de kinderen een dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten. Naast het piloot zijn, genieten ze van vliegtuigen, helikopters, vrachtwagens, brandweerauto’s, vliegsimulatoren en nog veel meer activiteiten, zodat het een dagje genieten wordt voor het hele gezin.
Hoogvlieger worden of iemand opgeven? Dan gelden de volgende regels: er is nog niet eerder gevlogen met of dankzij Stichting Hoogvliegers, er is sprake van een ernstige of chronische ziekte of bent verstandelijk of lichamelijk gehandicapt, deelnemers vallen in leeftijdscategorie van 6 tot en met 17 jaar en zijn woonachtig op Texel of in de kop van Noord-Holland. Aanmelden kan via www.stichtinghoogvliegers.nl. Vragen of een aanmeldformulier ontvangen? Stuur een e-mail naar Tjerk van Dijk: tjerk.van.dijk@stichtinghoogvliegers.nl.

Meer berichten