Wijkvereniging Boatex ontvangt bijdrage ANWB-fonds

  Nieuws

DEN HELDER - Videt/Vluchtelingenwerk uit Uithoorn, E-Shuttle uit Haarlem en Wijkvereniging Boatex uit Den Helder ontvangen dit jaar bijdragen van het ANWB-fonds. Er waren in totaal vijf genomineerde projecten in Noord-Holland waarop door ANWB-leden gestemd kon worden. Dat heeft het ANWB-fonds bekendgemaakt.

Wijkvereniging Boatex in Den Helder biedt met Beleeftuin Pluto een moderne, duurzame en avontuurlijke speeltuin voor jong en oud. Pluto krijgt de derde prijs en ontvangt €2500. Ter gelegenheid van het 135-jarig bestaan van de ANWB heeft de bond een bedrag van €135.000 beschikbaar gesteld voor maatschappelijke projecten in Nederland. De projecten moesten een relatie hebben met één van de drie thema’s: duurzame mobiliteit, vrije tijd of verkeersveiligheid
Nederland kent veel verenigingen en organisaties die zich inzetten voor allerlei activiteiten die in de samenleving gebeuren. Met het ANWB Fonds steunt de ANWB die initiatieven. Uit de 300 ingezonden projecten zijn er 55 genomineerd, verspreid over het land. Het was daarna aan de ANWB-leden om te bepalen welke initiatieven een financiële bijdrage verdienen. De afgelopen maand is er volop gestemd.

Meer berichten