Feestelijke opening Muziekatelier Helen Botman

  Nieuws
Feestelijke opening Muziekatelier Helen Botman. (Foto: aangeleverd).
Feestelijke opening Muziekatelier Helen Botman. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

BURGERBRUG - Afgelopen zomer betrok zangeres Helen Botman met haar muziekatelier één van de klaslokalen van de voormalige basisschool in Burgerbrug. De school aan de Grote Sloot is sinds 1,5 jaar in gebruik als de culturele ontmoetingsplaats 'OldSkoel'. Op zondagmiddag 16 september is de officiële, feestelijke opening van het muziekatelier met om 15.00 uur uiteraard een muzikaal intermezzo. De entree is gratis.
Inmiddels hebben er al verschillende activiteiten in het muziekatelier plaatsgevonden. Helen opende haar deur voor de vintagemarkt, de kunstroute en de wekelijkse 'aanwaaidagen' op vrijdag. Maar de nadruk ligt op muziek. Elke week geeft Helen er haar zanglessen en daarnaast organiseert zij hier workshops, concerten en presentaties.

Krachten bundelen

Helen zocht al langere tijd naar een ruimte om les te geven en om zelf muziek te kunnen creëren. In OldSkoel vond ze niet alleen een passende ruimte met een goede akoestiek maar ook vijf creatieve en sociale mede-gebruikers: sieradenmaakster Jessica Heetebrij, viltster Evelien Linschoten, kindercoach Monique Blom, schilder Jan Bekker en brocante-winkel Le Bouche à Oreille. "Iedereen heeft een eigen expertise, dus we vullen elkaar goed aan. Iedereen werkt er aan eigen creaties, en tijdens evenementen delen we die met geïnteresseerde bezoekers. Tijdens de 'open vrijdagen' bieden we tevens een fijne ontmoetingsplek aan de directe bewoners en mensen in de regio", zegt Helen Botman.
Feestelijke opening

Op zondag 16 september is iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur welkom in het muziekatelier in de OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug. Om 15.00 uur is er een muzikaal intermezzo. Ook brocante-winkel Le Bouche à Oreille is deze middag open, evenals het lokaal van JESS (tweedekans kleding en sieraden).
Meer info via www.oldskoel.nl

Meer berichten