Alpha-cursus

  Nieuws

DEN HELDER - In september organiseert de interkerkelijke Alpha-werkgroep opnieuw een Alpha-cursus. Misschien heeft u er al eens wat over gelezen of over gehoord. Alpha wil graag dat alle mensen in Nederland de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het christelijk geloof. Wij willen daar als Alpha-werkgroep aan meedoen en willen dan ook iedereen in Den Helder uitnodigen voor een Alpha-cursus.
Alpha is er voor iedereen, speciaal voor: Mensen die het christelijk geloof willen verkennen; Mensen die pas christen zijn geworden; Mensen die nieuw zijn in de kerk en Mensen die de basiselementen van het christelijk geloof nog eens willen doornemen. De Alpha-cursus start op donderdag 27 september en vindt verder plaats op negen daarop volgende donderdagen. Hij wordt gegeven in Het Zwanennest Middelzand 3502 in Julianadorp. Meer informatie? Bel 0223- 644899. maasland36@ziggo.nl.
De toegang is gratis. De avonden beginnen om 18.45 uur met inloop met koffie, thee, etc. en iedereen is van harte welkom. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding, waarna er de mogelijkheid is om door te praten en vragen te stellen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. De Alpha-cursus biedt in tien avonden en een weekend op een ontspannen manier een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof.
Meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan op www.alpha-cursus.nl Hierop staat onder meer de achterliggende visie vermeld.

Meer berichten