Noordwest organiseert informatiebeurs`Helder(s)e kijk op borsten`

  Nieuws
Noordwest organiseert informatiebeurs 'Helder(s)e kijk op borsten. (Foto: aangeleverd).
Noordwest organiseert informatiebeurs 'Helder(s)e kijk op borsten. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

DEN HELDER - Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert op donderdag 4 oktober in Den Helder de informatiebeurs 'Helder(s)e kijk op borsten'. De beurs wordt gehouden in het kader van de Borstkankermaand en gaat over borstkanker, onderzoek/zorg van borsten en het welzijn van patiënten. Naast een informatiemarkt zijn er een aantal gastsprekers. De beurs is van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in de centrale hal, de Zr. Kueterzaal en het personeelsrestaurant van ons ziekenhuis in Den Helder, Huisduinerweg 3.
Het programma is als volgt: 10.00 uur: opening door de J. de Jong, chirurg Noordwest Ziekenhuisgroep, 10.30 uur: gastsprekers (personeelsrestaurant): 10.30 uur: Mieke van Twillert, Traumabegeleiding, 11.00 uur: drs. Alexa Vermeer, Genetisch onderzoek bij familiaire belasting borstkanker, 11.30 uur: Ingrid Koekenbier, Kanker, re-integratie en werk, 14.00 uur: modeshow door Bodycare Esther Teensma en Mammacare Lingerie Angelina Klaver in de Zuster Kueterzaal.

Informatiemarkt

In de centrale hal en de Zuster Kueterzaal staan kramen met informatie over uiteenlopende onderwerpen: Borstkankervereniging Nederland (BVN); boezemkussen/breiboezems; borstprothese, lingerie en badkleding; chemo- en antihormoon therapie; diverse workshops; fysiotherapie; haarwerkspecialist; handverzorging/massage/voetmassage; huidtherapeut; hyperbare zuurstoftherapie; Inloophuis Den Helder; kanker, re-integratie en werk; lymfoedeemtherapie; medisch maatschappelijk werk; röntgendiagnostiek/rondleiding; sieraden/brocante; traumabegeleiding bij kinderen; visagie. De toegang is gratis.

Meer berichten