Indische middag in de Draaikolk

  Nieuws

DEN HELDER - In De draaikolk is dinsdagmiddag 25 september een Masoek Sadja. De Indische inloopmiddag aan de Dollardlaan 202 begint om 14.00 uur. Een Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. De inloop is maandelijks, elke laatste dinsdag van de maand. Iedere maand maken we er een gezellige middag van met muziek, eten en dans of een andere activiteit.

Het is de eerste bijeenkomst na 2 maanden zomerstop. We zijn er echt weer aan toe om elkaar te ontmoeten, bij te praten, een hapje en een drankje te nuttigen en te dansen op de heerlijke muziek. Masoek Sadja betekent: ‘Wees Welkom’. Iedere bezoeker en vrijwilliger is welkom, gastvrijheid en ontspanning staan hoog in het vaandel.
Tijdens deze bijeenkomst op 25 september verzorgt de band BODIRI de muziek. Verder is er een regio coördinator van de stichting Pelita aanwezig. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks, verzorgt door Toko Intani. We nodigen u van harte uit om deze gezellige en zeer speciale middag met ons mee te maken!
De middag duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, de zaal gaat om 13.00 uur open, entree is 3,00 euro. Het entree bewijs is tevens het deelname lot voor de kleine loterij, die om half vijf begint. Voor vragen: Stichting Pelita, Bas van Bree tel. 06-40730532

Meer berichten