Behandelmogelijkheden bij darmkanker

  Nieuws

DEN HELDER - Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep houden donderdag 11 oktober een themamiddag met als onderwerp behandelmogelijkheden bij darmkanker, voor mensen met kanker en hun naasten. De themamiddag vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur in het Inloophuis Den Helder aan Marsdiepstraat 621a in Den Helder. Toegang is gratis.
Er bestaan veel mogelijkheden om darmkanker te behandelen. Deskundigen S. Westerlaken-Moree, verpleegkundig specialist oncologie en M. Blom, verpleegkundig specialist oncologische chirurgie gaan in op de vragen: Welke behandelingsmogelijkheden zijn er en wat houden de behandelingen in voor de patiënt en de naasten? Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 747041. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op www.nwz.nl en www.inloophuisdenhelder.nl.

Meer berichten