'In de wolken'

  Nieuws
Michiel Tegelberg en band. (Foto: aangeleverd)
Michiel Tegelberg en band. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Op De Nollen vindt zondagmiddag 14 oktober een programma plaats vol muziek, natuur en kunst. Zo si er een rondleiding over het schitterende terrein met de unieke kunstwerken van Ruud van de Wint, gevolgd door een heerlijke kop soep en een concert van Michiel Tegelberg en band. De rondleiding begint om 14.30 uur en het concert om 16.00 uur. Het programma eindigt rond 18.00 uur.
Michiel Tegelberg maakt en zingt Nederlandstalige luisterliedjes over herkenbare alledaagse dingen, soms ontroerend, soms met een milde ironie. Af en toe leunend tegen de kleinkunst, is zijn muziek niet direct in een hokje te plaatsen; denk aan een mix van Jaap Fischer, Boudewijn de Groot en een Nederlandstalige Jim Croce. De tekst speelt een belangrijke rol in zijn muziek, maar Reinout Weiffenbach (gitaar), Auke Haaksma (bas) en Henk Jan van Sluijs (percussie) zorgen er voor dat behalve de tekst, ook de muziek nog lang in het hoofd blijft hangen. De nieuwe CD 'In de wolken' zal ruime aandacht krijgen, maar er zal uiteraard ook muzikale aandacht zijn voor het mooie Den Helder.
Entree € 10,- , met Museum Jaarkaart € 5,-. Reserveren gewenst. Gaarne aangeven of men zowel de rondleiding als het concert wil bijwonen via reserveringen@projectdenollen.nl.

Meer berichten