Najaarsdeals bij Grando Keukens & Bad

  Nieuws

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen worden de wensen besproken en is er altijd een keuken of badkamer in de smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: 20 procent korting plus een Quooker of compleet toilet cadeau.
Bezoek deze maand de showroom en maak gebruik van de najaarsdeals bij aankoop van een keuken of badkamer. Bij aankoop van een keuken profiteert men van 20 procent korting en ontvangt de klant een Quooker cadeau, waardoor zij genieten van extra luxe in de keuken. De kraan die direct kokend water levert. Ideaal om snel thee te zetten of voor het koken van bijvoorbeeld pasta, couscous, groentes en eieren.
Bij de aanschaf van een badkamer profiteert de klant van 20 procent korting en ontvangt daarbij een compleet toilet cadeau. Dit is inclusief tegels en fontein! Zo geniet men naast een nieuwe badkamer ook van een geheel vernieuwde toiletruimte.
Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt u een totaalconcept. Doe inspiratie op in de showroom in Den Helder, daar komen grandioze ideeën op en de woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Grando Keukens & Bad neemt het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.
Voor perfecte service en ontzorgen is men bent bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. Zondag 7 oktober is het koopzondag bij Grando Keukens & Bad. Zie voor meer informatie: www.grando.nl/denhelder. Hier kan men ook direct een afspraak maken, zodat de medewerkers alle tijd hebben om een goed advies te geven.

Meer berichten