'Als ik de zee maar zie'

  Nieuws
V.l.n.r.: Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. (Foto: Jessica Heetebrij)
V.l.n.r.: Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. (Foto: Jessica Heetebrij) (rodi.nl)

DEN HELDER - Muziektheaterprogramma 'Als ik de zee maar zie' gaat vrijdag 19 oktober in reprise in Galerie Windkracht 13 aan Weststraat 107-109 in Den Helder. Het programma, een tweeluik van muziek, dans, zang, verhalen en gedichten, wordt gebracht door Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. Centraal staat de aantrekkingskracht van de oneindig deinende zee. Aanvang is 20.00 uur.
In het eerste deel brengt danseres/zangeres Margriet Middel samen met saxofonist/pianist/verteller Victor Posch een bijzondere combinatie van zang, dans, verhalen en uiteraard sax. De rode draad is het verhaal over een oude visser en een danseres. Over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen.
In het tweede deel brengen zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten een vertelconcert waarin de zee het thema vormt: over vocale verleidingen, omzwervingen en de koers naar huis. Met een getijdenstroom van tweestemmige zang omlijsten Botman en Van Vleuten de verhalen en gedichten die aanspoelen langs hun muzikale vloedlijn. Het tweeluik mondt uit in een gezamenlijke finale met dans, zang, gitaar en sax. Meer informatie en reserveren op www.alsikdezeemaarzie.nl.

Meer berichten