Helse nachtmerrie in Fort Kijkduin

  Nieuws
Beleef een helse nachtmerrie in Fort Kijkduin. (Foto: JW)
Beleef een helse nachtmerrie in Fort Kijkduin. (Foto: JW) (rodi.nl)

HUISDUINEN - Fort Kijkduin wordt ook dit jaar met Halloween omgetoverd in één groot levend spookhuis. Het jongerenwerk van Mee en de Wering organiseert vrijdag 26 oktober de elfde editie van dit spektakel met inzet van vele vrijwilligers: acteurs,grimeurs, decorateurs en licht en geluid specialisten. Ieder jaar is het weer een verrassing wat de verhaallijn zal worden. Dit jaar gaat het in ieder geval een helse nachtmerrie worden.
Door de krochten van het fort moeten deelnemers ieder moment achter zich blijven kijken, want om iedere hoek kan de grootste angst uitkomen. Lopend door tunnels, benauwde ruimtes, zalen en duinpannen niet wetend of je er al bijna bent of net bent begonnen. Kun jij dit jaar Halloween ook weer overleven?
Er wordt een adviesleeftijd van 12-plus gehanteerd en deelnemers mogen niet verkleed komen om verwarring te voorkomen. Ieder half uur gaat er een lichting slachtoffers het Fort door. De tocht duurt ongeveer een half uur met aansluitend een te gek afsluitingsfeest in Club Marcabre. Meer informatie is te vinden op: JWDH.NL. Een kaartje kost 6,50 euro (inclusief consumptie).

Meer berichten