Wandel mee met de Lichtjesloop

  Nieuws
Tijdens de Lichtjesloop zorgen de deelnemers zelf voor de verlichting. (Foto: Team Sportservice Den Helder)
Tijdens de Lichtjesloop zorgen de deelnemers zelf voor de verlichting. (Foto: Team Sportservice Den Helder) (rodi.nl)

DEN HELDER - De vierde editie van de Lichtjesloop, gehouden door Team Sportservice Den Helder, gaat vrijdag 30 november plaatsvinden in Den Helder. Een avondwandeltocht die mede door deelnemers zelf verlicht wordt!
De Lichtjesloop is een afwisselende wandeltocht voor jong en oud in de omgeving van Den Helder. De route heeft een lengte van 11 kilometer. Een afstand die voor velen goed te doen is. De wandeltocht start in het begin van de avond bij het Fort Kijkduin in Huisduinen waar ook de finish zal plaatsvinden. De wandeling gaat voor een klein deel over de Helderse dijk. Een mooi stukje zeewering. De route slingert verder deels over onverlichte paden, dus de deelnemers moeten zelf ook zorgen dat ze onderweg goede verlichting mee hebben.
De inschrijving is reeds geopend. Inschrijven en betalen kan uitsluitend online op www.teamsportservice.nl/denhelder. Een na-inschrijving of inschrijven bij de start is niet mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Marianne of Lydia van Team Sportservice Den Helder, tel. 0223-684726.

Meer berichten