Kunstzin presenteert Maestro Julianadorp

  Nieuws
Wie wint Maestro Julianadorp? (Foto: aangeleverd)
Wie wint Maestro Julianadorp? (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

JULIANADORP - Kunstzin houdt zondag 4 november de finale van Maestro Julianadorp in de Ontmoetingskerk aan Parkstraat 10 in Julianadorp. Drie Dorpers nemen het tegen elkaar op en laten zien wie het beste het volledige orkest van Kunstzin kan dirigeren. Toegang is gratis.
De deelnemers zijn: Kees Kroon, Pieter Bruin en Kees Bazen. Zij krijgen voorafgaand een aantal malen een masterclass van dirigent Aad Kloos om ze zo goed mogelijk voor te bereiden voor het echte werk. Na ook een aantal malen hun gekozen muziekstuk met de muzikanten van de vereniging te hebben geoefend komt de ultieme climax zondag 4 november.
De deelnemers worden tijdens de uitvoering beoordeeld door een vakjury, maar ook het aanwezige publiek krijgt een stem in het aanwijzen van de winnaar. Buiten het muziekstuk wat ze zelf gaan dirigeren, is er dit jaar ook een estafette-muziekstuk toegevoegd. De drie deelnemers zullen een bekende medley met z’n drieën tot een goed einde moeten gaan brengen, wat een extra uitdaging is.

Meer berichten