Spaanse avond in School 7

  Nieuws
Uitlopers in de Pyreneeën. (Foto: Fotowerkgroep Den Helder)
Uitlopers in de Pyreneeën. (Foto: Fotowerkgroep Den Helder) (rodi.nl)

DEN HELDER - Fotowerkgroep Den Helder houdt vrijdag 2 november een Spaanse avond in School 7 aan Keizersgracht 94 in Den Helder. Vanaf 19.30 uur kan het publiek genieten van foto's die in Spanje zijn gemaakt door leden van de fotowerkgroep. Entree 4,50 euro, inclusief hapje en drankje.
Er worden veel natuurbeelden vertoond, waarbij de fotografen niet de toeristische routes hebben gevolgd. Het Nationaal park Monfragüe -een waar vogelparadijs- is te zien, maar ook de uitlopers van de Pyreneeën, Extremadura en de ‘smokkelaarsroute’ tussen Spanje en Portugal. Ook komen er diverse Spaanse stadjes voorbij, zoals de oude middeleeuwse stad Hervás met haar oude Joodse wijk, het fotogenieke Santa Maria de Buil en het verlaten dorp Janovas in de Pyreneeën.
De foto’s worden vertoond in de zogenaamde 'overvloei techniek' en worden begeleid met bijpassende muziek. Om de avond een extra Spaans tintje te geven wordt in de pauze een toepasselijk hapje en drankje aangeboden. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

Meer berichten