'Vechters komen graag in actie op ons gala' - Tiende Old School Martial Arts Event in Sporthal Sportlaan

  Nieuws
Het Old School Martial Arts Event beleeft zondag 10 november de tiende editie in Sporthal Sportlaan. (Foto: Old School Martial Arts Event)
Het Old School Martial Arts Event beleeft zondag 10 november de tiende editie in Sporthal Sportlaan. (Foto: Old School Martial Arts Event) (rodi.nl)

DEN HELDER - De tiende editie van het kickboxgala Old School Martial Arts Event wordt zaterdag 10 november gehouden in Sporthal Sportlaan aan Sportlaan 58 in Den Helder. Dat er ooit een jubileumeditie zou komen, had organisator Mike Eykemans tien jaar geleden niet durven dromen. "Eigenlijk is het hele gala een uit de hand gelopen hobby, want ik doe dit allemaal in m'n vrije tijd met behulp van talloze vrijwilligers. Mede dankzij hen en onze trouwe sponsors is het Old School Martial Arts Event uitgegroeid tot een kickboxgala waar vechters graag in actie komen. Extra mooi is dat zeker tachtig procent van de deelnemers die uitkomen in vierentwintig partijen afkomstig is uit Den Helder."
Een avond sportief vermaak met kickbox-partijen op een hoog niveau in een mooie ambiance. Dat was wat Eykemans tien jaar geleden voor ogen had en zijn droom is meer dan uitgekomen. "In ons segment leveren wij een goed opgezet gala, wat betaalbaar is voor het publiek én zo is georganiseerd dat vechters uit de rest van Nederland ook graag hun opwachting maken in Den Helder. Daarbij bespaar ik zeker niet op de entourage of de voorzieningen voor de kickboksers. Alles is in orde bij ons en dat blijkt ook, want diverse deelnemers hebben meerdere keren gevochten op het Old School Martial Arts Event."

Bewust

Dat een meerderheid van de vechters uit Den Helder afkomstig is, is wel degelijk een bewuste keuze. "Ik wil hen een podium bieden om te laten zien wat ze kunnen in een vertrouwde omgeving. Daarnaast is het natuurlijk ook leuker voor het Helderse publiek om jongens en meiden in actie te zien komen die ze kennen." Jorina Baars is met SportArts hofleverancier van het gala. Namens SportsArts komen de volgende kickboksers in actie: Rutger Fokkens, Kevin Kesteloo, Naomi Wilms, Hugo Snelleman, Nick Zuuring, Djairo Schut, Johan Dobbe, Lieke van Es, Marco Kesteloo, Shadie Smits en Jeremy van den Berg. Theo Komen brengt Rutger Rietveld, Chris Steinmetz, Ron Vantillo, Vince van den Berg en Chayenne Hennekam in de ring. Zij nemen het in de A-, B- of C-klasse op tegen elkaar en tegenstanders van onder andere het Alkmaars M-Sports.
Voorverkoop

Entreekaarten kosten in de voorverkoop € 22,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Reus sport aan Marsdiepstraat 249 in Den Helder, SportsArt op Willemsoord 52-D1 in Den Helder, Theo Komen aan Dr. F. Bedrijfsweg 240 in Den Helder en M-Sports aan Bestevaerstraat 9 in Alkmaar. Een VIP arrangement kost € 85,- per stoel. Eykemans: "Wij kunnen tafels inrichten van twee personen tot twaalf personen. Men zit dan eerste rang aan een VIP tafel met persoonlijke bediening aan de tafel. Het VIP arrangement bestaat uit diverse luxe koude en warme hapjes."
Het Old School Martial Arts Events vindt zaterdag 10 november plaats van 18.00 tot circa 23.30 uur in Sporthal Sportlaan aan Sportlaan 58 in Den Helder. Kaarten kosten € 27,50 euro aan de deur. Zie voor meer informatie: www.oldschoolmartialarts.nl

Meer berichten