Ondersteuning bij hulpvraag

  Nieuws

DEN HELDER - Een hulpvraag en daarbij zoekende naar ondersteuning door vrijwilligers? Of op zoek naar passend vrijwilligerswerk? De medewerkers van Vrijwilligerspunt Noordkopvoorelkaar kunnen daarbij helpen.
Noordkopvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Den Helder. Hier kunnen alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk gevonden worden. Zij kunnen samen met een hulpvrager kijken naar het aanbod of een verzoek op www.noordkopvoorelkaar.nl zetten. Neem hiervoor contact op met een van de medewerkers. Zij zijn van maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar van 10.00 tot 12.30 uur aan Bernhardplein 76E (eerste etage) in Den Helder, tel. 088-0075200.
Vluchtelingenwerk zoekt voor een Syrische gezin begeleiding om een nieuwe start te maken. Het betreft praktische vragen, contact maken met instanties en om het sociaal netwerk op te bouwen. Bij Stichting Vrijwaard zijn ze op zoek naar bezoekvrijwilligers die het leuk vinden om mensen te bezoeken, een spelletje doen of samen een heerlijke wandeling maken.
De Informatiewinkel zoekt een vrijwilliger voor op de maandagochtend. Het betreft een laagdrempelige voorziening in de wijk Nieuw Den Helder waar burgers terecht kunnen met diverse vragen zoals uitleg bij brieven, bellen met instanties of doorverwijzen naar instanties.
Ouderenadvies is op zoek naar een maatje voor een meneer woonachtig in Nieuw Den Helder. Vanwege zijn gezondheid is hij wat meer aan huis gebonden en heeft behoefte aan gezelschap. Neem voor meer informatie contact op met Mariëtte Nannings, e-mail: m.nannings@meewering.nl of tel. 088-0075200.

Meer berichten