Prinsenbal Krabbentukkers

  Nieuws

DEN HELDER - Carnavalsvereniging De Krabbetukkers opent zaterdag 17 november alweer het 57e carnavalsseizoen met een Prinsenbal in Studio 62 voor leden, vrijwilligers en sponsors.
Na een lange zomerstop zijn De Krabbetukkers weer fris voor een nieuw seizoen met tal van activiteiten, waaronder de seniorentournee van De Kwekkers van Waaienburg met muzikale omlijsting van het huisorkest en hofkapel De Bloaspoepers. Daarnaast is er traditiegetrouw het scholenrondje op de laatste vrijdag voor carnaval.
Sinds 2009 zwaaide Prins Jan I, in het dagelijks leven Jan de Leeuw, de scepter over Waaienburg. De Leeuw is onlangs gekozen tot President der Krabbetukkers en zal zich volledig storten op zijn nieuwe functie binnen de vereniging. Zodoende kiest de vereniging op advies van haar wijze Raad van Elf en het Korps der Gardeofficieren een nieuwe prins. Wie de Prins der Krabbbetukkers gaat worden, is nu nog een verassing. Tijdens het Prinsenbal wordt de elfde Prins in het bestaan van de vereniging voorgesteld.
Het carnaval vindt 2, 3 en 4 maart plaats in feestpaleis Bastion Pierre. De kaartverkoop start op zaterdag 2 februari om 11.11 uur in sportcentrum Quelderduijn.

Meer berichten