Donaties uit Coöperatiefonds

  Nieuws

DEN HELDER - De commissie Coöperatiefonds van de Rabobank Kop van Noord-Holland heeft tijdens de laatste ronde van 2018 maar liefst drieëntwintig aanvragen ontvangen van verenigingen en stichtingen. Hiervan hebben zij vijftien aanvragen toegewezen en totaal een bedrag van € 72.150,- gedoneerd.
Donaties in Den Helder: Noorderhaven van 's Heerenloo ontvangt € 6.000,- voor het opzetten van een kunstroute op Noorderhaven met navigatieondersteuning voor bewoners en bezoekers; Om het verenigingsgebouw van Cultuur- en Muziekvereniging Winnubst weer toekomstbestendig te maken ontvangen zij € 5.500,-; Met een bedrag van € 3.500,- ontvangt het Boelhuys een bijdrage voor de aanschaf van een tweedehands vrachtauto; Voor het opknappen van dorpshuis Huisduinen krijgt Vereniging Huisduiner Belang een donatie van € 2.500,-; Met een bedrag van € 4.000 schaft De Trimaran twee speeltoestellen aan voor het schoolplein; Stichting MEE & De Wering in Den Helder ontvangt € 7.500,- voor het vernieuwen van het tienercentrum wat gebruikt wordt voor muziekbeoefening; Met het buurtinitiatief Beleeftuin Pluto creëert Wijkvereniging Boatex een ontmoetingsplek voor jong en oud en ontvangen zij € 15.000,-; Voor de organisatie van de tijdelijke tentoonstelling Gezonken Reddingen ontvangt het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers een donatie van € 5.000,-.
Een mooi project, maar niet de middelen? Bedrijven, verenigingen, stichtingen of coöperatie kunnen een aanvraag voor een donatie indienen via de website van Rabobank Kop van Noord-Holland www.rabobank.nl/kvnh.

Meer berichten