Beautiful Boy in Zevenskoop

  Nieuws
Beautiful Boy. (Foto: aangeleverd)
Beautiful Boy. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Cinema Zevenskoop heeft een mooi programma samengesteld voor de komende periode aan Julianaplein 43 in Den Helder. Girl en Beautiful Boy zijn donderdagavond tot en met maandagavond te zien om 20.30 uur. Reserveren niet mogelijk.
Girl draait van donderdag 10 tot en met maandag 14 januari en schetst het leven van de 15-jarige Lara, wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Met de hulp van haar vader en broertje baant ze zich een weg door de problemen op de dansschool en de hormoontherapie waar ze mee begonnen is. Zo toont Girl een jonge heldin die haar eigen lichaam op het spel zet om te kunnen worden wie ze graag zou willen zijn, en is daarmee een confronterend, rauw, en intiem verhaal over gender, biologie en identiteit.
Beautiful Boy is te zien van donderdag 17 tot en met maandag 21 januari. De band tussen journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) is zo sterk als een band tussen een vader en zoon maar kan zijn.
Wanneer Nic spoorloos verdwijnt is David ten einde raad. Als hij na twee jaar weer op de stoep staat blijkt hij ernstig verslaafd te zijn aan drugs. Davids wereld stort in, maar hij zet alles op alles om zijn zoon van de ondergang te redden en de band te herstellen zoals die was voor Nics verdwijning. Maar is het mogelijk iemand te redden die misschien niet gered wil worden?

Meer berichten