Kerstsfeer op seniorenmiddag

  Nieuws

DEN HELDER - De kersteditie van de seniorenmiddag staat voor woensdag 13 december op de kalender. In de Helderse schouwburg De Kampanje kan men weer volop genieten van een gevarieerd non-stop programma, waar tientallen artiesten uit de stad en regio aan deelnemen. Muziek, voordracht en dans vormen traditioneel de ingrediënten van de seniorenmiddag, die door de jaren heen kan rekenen op een grote toeloop.

Over het zaalprogramma wil het bestuur van de seniorenmiddag niets kwijt. Het programma moet een verrassing blijven. Het naderende kerstfeest zal echter zeker de aandacht krijgen. Na afloop van het zaalprogramma kan er in de sfeervol versierde Stadshal van De Kampanje worden nagekaart. Dit genoeglijk nazitten vindt plaats onder het genot van de muziek van de formatie Always Late. De seniorenmiddag begint om twee uur, de zaal gaat een half uur eerder open. Kaarten voor de middag kosten zeven euro en zijn verkrijgbaar bij schouwburg De Kampanje en diverse seniorencentra. Informatie over de kaartverkoop is te verkrijgen bij Ria Czech, tel. 0223-642779.
Wie door omstandigheden niet op eigen gelegenheid kan komen, kan een beroep doen op de leden van de gezamenlijke serviceclubs. Zij regelen gratis vervoer. Hiervoor dient men zich op te geven. Dat kan van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 december bij Loes Warbout, tel: 0643232412. Zie voor informatie: www.seniorenmiddag.nl.

Meer berichten