Theater in de Kampanje in Den Helder... Mooier dan ooit!

Uit
Dolly Dots begin volgend jaar in de Kampanje.
Dolly Dots begin volgend jaar in de Kampanje. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na anderhalf jaar open, sluiten, op 1,5 meter open, weer dicht, voor 50 bezoekers open en ga zo maar door, hoopt theater de Kampanje dat het vanaf het nieuwe theaterseizoen allemaal weer ‘normaal’ kan. En wat komt er dan allemaal in dat nieuwe theaterseizoen 21/22?

Vanaf vrijdag 18 juni staat het programma voor 2021/2022 online. Daniël Arends, Herman van Veen, Tineke Schouten, Fred van Leer, Nienke Plas, Marc- Marie Huijbregts, Plien & Bianca, Patrick Laureij, Racoon, André Hazes Jr, The Analoques, Nielson, Ronnie Flex, William Rutten, Ton Kas, Het Zwanenmeer, Igone de Jongh, Francis van Broekhuizen, Doornbos & Kamphues met de Formule 1, Checkpoint, Woezel & Pip, André Kuipers, Nick & Simon en Dolfje Weerwolfje; deze en nog veel meer artiesten zijn te bewonderen in Den Helder. Op de website zijn alle voorstellingen te zien die komend seizoen in het theater te zien zijn.

Zekerheid

Het theater wacht nog even met de verkoop. “Na al dat gedoe van voorstellingen verplaatsen en annuleren, wachten we nog even op meer zekerheid. Laat onze bezoekers eerst maar lekker op vakantie gaan en genieten van onze zomerprogrammering. Daarna kunnen ze kaarten kopen voor het volgende theaterseizoen,“ aldus programmeur Kim Smit. “Je kunt nu wel vanaf 18 juni je interesse aangeven voor voorstellingen. Dan ben je straks als eerste op de hoogte van de verkoop van die voorstelling en voor sommige voorstellingen bieden wij dan aan om je interesse om te zetten in kaartverkoop. Ook is het goed voor mij om te zien waar er veel interesse voor is, dan kan ik proberen voorstellingen bij te boeken.”

Zaterdag 28 augustus om 10.00 uur start de verkoop voor Gouden Vrienden, op zondag 29 augustus voor alle andere bezoekers. Vrijdag 18 juni gaan twee nieuwe voorstellingen al in de verkoop: De Dolly Dots (2-2-2022) en Roel van Velzen (22-4-2022). Daarnaast zijn de verplaatste uit de vorige twee seizoenen reeds in de verkoop en de voorstellingen die tot en met 30 september te zien zijn.

EN NU DAN? van Plien & Bianca.