Sea Side Jazzband in De Boerderij in Den Helder

Uit
Sea Side Jazzband.
Sea Side Jazzband. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na twee jaar door corona geen jazzmiddagen kunnen organiseren is er het voor dit jaar toch nog gelukt. De organisatie is trots dat ze dit weer in de boerderij in de Schooten kan organiseren.

“Eindelijk, eindelijk kunnen we weer verder met het organiseren van jazzmiddagen, zij het nog wel onder restricties maar voorlopig gaan we starten met vier jazzmiddagen. (elke maand tot en met april)”, zo meldt een opgetogen Gerard van Schie namens Jazzclub ‘Oude Stijl’ Den Helder. De start is op zondag 19 december van 15.00 tot 18.00 uur.

Reuring

“Natuurlijk houden we de richtlijnen aan van het RIVM, zoals alleen toegang met een QR code, de anderhalve meter afstand en alleen zitplaatsen. Bezoekers mogen wel lopen naar de bar om een heerlijk drankje te bestellen, ook tijdens de optredens. Dat is het echte jazzclub idee, reuring en genieten van de optredens en uw drankje. Wij hopen dat bezoekers regelmatig een drankje gaan halen want ook de boerderij moet blijven draaien. Voor het podium worden gezellige zitjes worden gecreëerd zodat alles goed te overzien is.” 

Potlood

“Na bijna twee jaar hebben we er weer ongelofelijk veel zin in en zoals gebruikelijk; de eerste jazzmiddag is altijd het eigen huisorkest de Sea Side Jazzband. De andere drie orkesten zijn in potlood al geboekt, alles hangt af van de opkomst op zondag 19 december.”

De Boerderij in De Schooten.