Black Friday Heerhugowaard: de beste deal van 2021

Algemeen
Dit is dé Black Friday-deal 2021 van Heerhugowaard.
Dit is dé Black Friday-deal 2021 van Heerhugowaard. (Foto: Adobe Stock)

HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 26 november 2021 is het Black Friday. Ook in deze regio hebben de lokale winkeliers voor jou een behoorlijk aantal mooie Black Friday-deals in petto. In dit artikel vind je dé beste Black Friday 2021-aanbieding voor Heerhugowaard!

Wat is Black Friday eigenlijk?

Over de herkomst van de dag zijn de meningen nogal verdeeld. Zo stortte op vrijdag 24 september 1869 de Amerikaanse economie in elkaar (ook wel de ‘goudcrash’ genoemd). Daarom werd deze dag omgedoopt tot Black Friday. Anderen menen dat Black Friday ontstaan is in 1981, toen Amerikaanse winkeliers voor het eerst winst behaalden. Zo kreeg de dag een positieve wending. Tot slot is er de theorie dat de term ‘zwarte vrijdag’ in de jaren 50/60 voor het eerst gebruikt werd door de politie, om de verkeersdrukte in Philadelphia rond Thanksgiving aan te duiden. En als verwijzing naar het grote aantal ziekmeldingen op werk na het Thanksgiving-feest.

Hoe het ook zij, de herkomst van de dag doet er voor de echte shopaholics natuurlijk niet toe. Die kun je gerust wakker maken voor een dagje Black Friday-shoppen!

Check de Black Friday Heerhugowaard-deal onder de foto!

black friday HEERHUGOWAARD black friday deal actie korting

Cyber Monday

Tegenwoordig noemen we Black Friday in één adem met Cyber Monday: het online broertje van de zwarte vrijdag, waarbij je de maandag na Black Friday online nog wat extra hoge kortingen kunt meepakken.

Black Friday 2021

Terug naar Black Friday Heerhugowaard. Dít is de beste Heerhugowaard Black Friday-actie van 2021:

RDL Vloerverwarming Noord-Holland

Verwarm uw huis gelijkmatiger dan met radiatoren. In de hele kamer is het comfortabel en behaaglijk met nergens last van koude plekken. U kunt de watertemperatuur lager instellen dan wanneer u de kamer verwarmt met radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten! Uw voordeel: Toepasbaar voor vloer, wand of plafond met een laag systeem (vanaf 1,5 cm dik) waardoor mede het hoge rendement. Het is snel toepasbaar over alle vloeren, zonder stof of sloopwerk en biedt direct een afwerkvloer.

Speciaal voor Black Friday:
- Gratis CV-ketel bij een Warp-systems natbouw vloerverwarming vanaf 50m2*
- 50m2 Warp-sytems Vloerverwarming + Intergas CV ketel CW4
- Van € 6.400
- Voor € 5.595 incl. btw.

Klik hier voor meer informatie of bel met 072 785 5410.