Samen in herinnering, steek een kaarsje aan

Algemeen
Heb jij een dierbare verloren en wil je hem/haar gedenken door het aansteken van een kaars en het noemen van de naam?
Heb jij een dierbare verloren en wil je hem/haar gedenken door het aansteken van een kaars en het noemen van de naam? (Foto: Pixabay)

LANGEDIJK - Heb jij in het afgelopen jaar (of langer geleden) een dierbare verloren en wil je hem/haar gedenken door het aansteken van een kaars en het noemen van de naam? Dan ben je van harte welkom bij de online bijeenkomst ‘Samen in Herinnering’ op vrijdag 17 december om 19.30 uur.

De kerken in Langedijk hebben zelf eenmaal per jaar een herinneringsmoment voor hun gemeenteleden, maar niet iedereen heeft contact met de kerk of is gelovig. Daarom is dit een uitnodiging voor iedereen in Langedijk die een geliefde moet missen. Verdriet om een blijvend gemis kan zwaar zijn om alleen te dragen. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden; het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Deze bijeenkomst is bedoeld om hierbij stil te staan. We geven je gelegenheid om het gemis een plekje te geven en jouw dierbare te gedenken met lotgenoten. Op die manier kunnen zij verder leven in jouw hart.

Samen herdenken dat we niet meer samen zijn

Brandende kaarsjes, mooie (live) muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kan de naam van jouw overleden dierbare genoemd worden en kan een kaars voor hem/haar worden aangestoken. Vanwege de huidige maatregelen is de bijeenkomst alleen online bij te wonen. De live-uitzending begint om 19.30 uur via www.herinneringsbijeenkomst.nl.

Namen noemen

Tijdens de bijeenkomst kan de naam van jouw overleden dierbare genoemd worden en kan een kaars voor hem/haar aangestoken worden. Aanmelden van de naam kan op www.herinneringsbijeenkomst.nl of tel. 06-53212444 (Kees Slot).

Afbeelding