Open dagen op Huygens College

Algemeen
Kom kennismaken met het Huygens College.
Kom kennismaken met het Huygens College. (Foto: Marcel Rob)

HEERHUGOWAARD - Het Huygens College in Heerhugowaard heeft het programma van de open dagen voor leerlingen groep 8 aangepast. De bezoektijd op 8 en 9 februari is verruimd van 15.00 tot 20.30 uur en er wordt gewerkt met tijdsloten. De school volgt hiermee de richtlijnen die zijn opgesteld door de VO Raad.

Scholen voor voortgezet onderwijs zetten jaarlijks hun deuren open voor leerlingen van groep 8 om hen kennis te kunnen laten nemen met hun school. Veel leerlingen maken gebruik van deze mogelijkheid en bezoeken deze dagen met gezinsleden.
Door de coronamaatregelen is een bezoek op de gebruikelijke wijze niet mogelijk. Met een aangepast programma waarbij in beginsel alleen groep 8 leerlingen de scholen bezoeken, kunnen de leerlingen toch kennismaken met de school.

Op de groep 8-pagina van www.huygens.nl kunnen leerlingen worden aangemeld voor 8 en 9 februari op de locatie Middenweg (vwo, havo/vwo en vmbo-tl/havo) of de locatie Umbriëllaan (vmbo-kb/tl en vmbo-bb/kb). De uiterste aanmelddatum is donderdag 4 februari.