SchoonheidsBoet nieuw in Oudkarspel

Partnerbijdrage
Albertha Dontje heeft haar eigen schoonheidssalon De SchoonheidsBoet geopend in Oudkarspel.
Albertha Dontje heeft haar eigen schoonheidssalon De SchoonheidsBoet geopend in Oudkarspel. (Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - Misschien kent u Albertha Dontje al, van haar werkzaamheden bij DPV Parket & Stoffering, het woninginrichtingsbedrijf dat ze al zo’n 20 jaar runt met haar man Edwin. Sinds kort heeft ze daar echter een mooi bedrijf bij: De SchoonheidsBoet.

“Ik hou van mijn werk voor DPV en heb daarnaast jarenlang een eigen winkel gehad met woonaccessoires. Vervolgens kregen we deze winkel en werkplaats aan huis aan de Voorburggracht 471 in Oudkarspel, en dat was ook fijn en praktisch. Toen de kinderen uit huis gingen, en we ruimte overhielden in huis, ging het toch een beetje knagen: ik wilde echt wat voor mezelf erbij gaan doen.”

Via via kwam ze terecht bij een instituut die beroepsopleidingen verzorgt op het gebied van uiterlijke verzorging. Nadat ze een infoavond had bezocht was ze enthousiast en besloot ze te gaan voor het diploma van schoonheidsspecialiste. “Dat was best pittig, alhoewel ik het wel enorm leuk vond om weer een nieuw vak te leren.” Nadat ze de begeerde diploma’s binnen had, naast schoonheidsspecialiste kreeg ze namelijk de smaak te pakken en is ze zich ook gaan specialiseren in voetreflextherapie, pedicure en gewichtsconsulente, was het tijd om de SchoonheidsBoet officieel te openen!

“En toen kwam corona... Toch ben ik steeds optimistisch gebleven. Ik ben gewend aan de risico’s van het ondernemerschap en wat dat betreft hebben we wel voor hetere vuren gestaan. Dus ondanks de onzekere tijd, ben ik onlangs toch gewoon gestart!”, vertelt de Langedijkse nuchter, maar trots. Sindsdien heeft ze al een aantal tevreden clienten in de stoel van haar sfeervolle salon gehad, die stuk voor stuk de oprechte aandacht van Albertha als heel fijn ervaren. Albertha’s grootste drijfveer is haar liefde voor mensen. “Ik vind het heerlijk om mensen blij de deur uit te laten gaan. Of het nu met een mooie set nieuwe gordijnen is of een heerlijk verzorgde huid, die overeenkomsten zijn er wel”, lacht ze.

Een behandeling bij De SchoonheidsBoet betekent een warm welkom en even een heerlijk moment voor uzelf. “Door te kijken en te luisteren, zorg ik voor een vertrouwde omgeving met de perfecte behandeling.”

Welkom

Albertha heeft een aantal mooie welkomstaanbiedingen voor u. Zo geeft ze flinke korting op de behandelingen in december en is er voor de eerste 25 klanten een leuke goodiebag. Ook kunt u bij de SchoonheidsBoet terecht voor een leuke december cadeaubon! Voor meer informatie: www.schoonheidsboet.nl, tel. 06-13128120 of mail: info@schoonheidsboet.nl.