Pop-up wijn- en geschenkenwinkel Wijntjeproeven als ‘december-noodgreep’

Partnerbijdrage
Jorn (l) en Jeffrey adviseren je graag over de lekkerste wijnen.
Jorn (l) en Jeffrey adviseren je graag over de lekkerste wijnen. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Jeffrey Beermann van wijngroothandel Beermann Wijnimport en Jorn van Gelderen, restauranthouder van ‘t Bakkershuys in Langedijk, openen samen een winkel met wijnen en kerstgeschenken in winkelcentrum Middenwaard - alléén voor de maand december!

Partnerbijdrage dossier

“In de coronacrisis moet je denken in oplossingen en niet in problemen”, vertelt Jeffrey. “Hoe leuk is het om spontaan samen deze maand te kunnen knallen, in de gezelligste tijd van het jaar. Om mensen te kunnen adviseren en blije gezichten te brengen met leuke cadeaus! Je bent zo ook nog eens heerlijk bezig met je passie en je vak.”

Exclusieve geschenken en borrelwijnen

Jeffrey en Jorn zijn beide startende ondernemers en zoals voor meer mensen in deze tijd is het een lastige periode om iets op te bouwen. Jeffrey, die zijn leveranties normaal doet aan de horeca, en Jorn die het natuurlijk moet hebben van het restaurantwezen, hebben hier natuurlijk enorm last van. Omdat Jeffrey vinoloog is en Jorn een ervaren sommelier, bleek hun gedeelde passie voor wijn een keur aan mogelijkheden te bieden. Zo werd het concept voor Wijntjeproeven vanwege corona vorig jaar al in het leven geroepen, maar zijn de mannen nu daadwerkelijk samen een pop-upstore begonnen in Winkelcentrum Middenwaard. Te vinden op nummer 97b, tegenover de Big Bazar. Naast prachtige geschenken, vind je ook exclusieve maar toegankelijke borrelwijnen in de winkel. “Misschien zoek je een bijzondere wijn om te serveren bij je kerstmenu? Wij geven je graag advies.”

Wijntjeproeven is de gehele maand december van woensdag tot en met zondag open van 10.30 tot 17.00 uur. “Kom gezellig langs, laat je adviseren en kom voor leuke wijnen en cadeaus naar Wijntjeproeven!”, roepen Jeffrey en Jorn in koor.