Network Company zoekt ICT-talent

Partnerbijdrage
Op vrijdagmiddag kun je ontspannen in de chillroom, waar een tafelvoetbal, dartboard en airhockeytafel staan.
Op vrijdagmiddag kun je ontspannen in de chillroom, waar een tafelvoetbal, dartboard en airhockeytafel staan. (Foto: doorNorbert)

Hey, ICT-talent! Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Dan ben je bij Network Company in Broek op Langedijk aan het juiste adres! Network Company ondersteunt midden- en kleinbedrijven in heel Nederland in ál hun ICT-behoeften. Heb jij zin om na een geslaagde werkweek, waarin je veel klanten snel én efficiënt op weg hebt kunnen helpen, met je collega’s te ontspannen in de chillroom? Solliciteer direct!

Frans Arbon, assistent-bedrijfsleider bij Network Company, vertelt: “Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat het ontzettend leuk is om bij Network Company te werken. Wil je graag aan de slag bij een modern ICT-bedrijf met korte lijnen en collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan? Dan zit je bij ons op de juiste plek. We gaan inventief, robuust, daadkrachtig, betrokken en met plezier te werk. Een tevreden klant is het belangrijkste. Daar zetten we ons met de volle 100% voor in, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen. Wanneer het druk is, staan we voor elkaar klaar. We zijn gedreven, maar maken af en toe ook een geintje met elkaar. Dat familiegevoel heb je hier écht.” 

Wanneer je bij Network Company komt te werken, heb je niet alleen een uitdagende baan en leuke collega’s. Je werkt ook in een ruim, licht en comfortabel kantoor aan de Broeker Werf. Je luncht in een fijne kantine en kunt op de vrijdagmiddag met elkaar ontspannen in de chillroom, waar een tafelvoetbal, dartboard en airhockeytafel staan. 

Openstaande vacatures

Frans: “We zijn altijd op zoek naar ICT-talent. Op dit moment hebben we vacatures openstaan voor systeembeheerders. Daarnaast zoeken we een administratief medewerker en iemand die onze engineers leiding kan geven én heel goed kan plannen. Wil jij je verder ontwikkelen in de ICT en heb je ideeën over hoe we ons kunnen blijven verbeteren en vernieuwen? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je CV naar vacature@networkcompany.nl of neem contact op met Wilco de Ruiter via 06-53650269.”