Laatste bridgemiddag van het seizoen zit erop. De prijswinnaars bijeen.
Laatste bridgemiddag van het seizoen zit erop. De prijswinnaars bijeen. ((Foto: aangeleverd))

Gezelligheid Troef sluit seizoen af

VENHUIZEN - De laatste bridgemiddag van bridgeclub 'Gezelligheid Troef' stond donderdag 25 april op het programma in Venhuizen. De club is in vijf jaar tijd uitgegroeid van tien tot twintig paren.

Na een gezellige middag bridge werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van deze middag in twee verschillende lijnen. In de A-lijn was de eerste plaats voor Martina en Ben van Galen (67,19%) en in de B-lijn ging deze naar Emmy Tensen en Ton Botman (61,98). Ook waren er prijzen voor degenen die het dichts zaten bij 48% zowel in de A als in de B-lijn. Zoals gebruikelijk waren er ook poedelprijzen.

De clubkampioen van 'Gezelligheid Troef' was evenals vorig jaar Rudy Tensen. Zij scoorde over 31 weken 57,88%. Haar partner Guda Mastenbroek scoorde het hoogst in de slemcompetitie. Dit jaar werd erg laag gescoord. Omdat Guda een paar keer niet was geweest had ze iets lagere score dan haar Partner Rudy Tensen. (57,50%). De derde plaats was weggelegd voor Gerard Groot met 57,38%. Alle winnaars mochten een prijs uitzoeken bij een rijk gevulde prijzentafel, die was verzorgd door Ank Putters.

Na de prijsuitreiking genoten alle deelnemers van een uitstekend bereid koud en warm buffet verzorgd door Jasper de Lange met zijn crew. Voor Marion, de vaste medewerkster tijdens het bridgen op de donderdagmiddag in Dorpshuis 't Centrum, was er ook een verrassing. In september is iedereen weer elke donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur welkom. Wie nog niet kan bridgen, kan zich opgeven voor de cursus. Bel of mail naar de club. Voor contacten zie de website; http://bridgeclubvenhuizen.jimdo.com/

Meer berichten