Zin in een week vol bosspellen en spannende thema's? Doe mee met de Vakantiespelen!
Zin in een week vol bosspellen en spannende thema's? Doe mee met de Vakantiespelen! ((Foto: aangeleverd))

Vakantiespelen: Dijkgatbos als speelterrein

REGIO - De Vakantiespelen in het Dijkgatbos zijn bedoeld voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 die zin hebben in een week vol bosspellen, spannende thema's, stokbrood bakken boven een kampvuur en glijden van de zeephelling. Kinderen die zich vóór 1 juni aanmelden, zijn verzekerd van een plek in de bus.

Wanneer doet welke woonplaats mee?

Week 30 (22, 23, 25 en 26 juli): Aartswoud, Hensbroek, Hoogwoud, Middenmeer, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Wieringerwerf en Zuidermeer.

Week 31 (29 en 30 juli, 1 en 2 augustus): Abbekerk, Avenhorn, Benningbroek, De Goorn, Hauwert, Kreileroord, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Opperdoes, Slootdorp, Twisk, Ursem, De Weere en Zwaagdijk-West.

Week 32 (5, 6, 8 en 9 augustus): Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk, Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum.

Week 33 (12, 13, 15 en 16 augustus): Barsingerhorn, Berkhout, Enkhuizen, Grosthuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oosterblokker, Oude Niedorp, Spierdijk, 't Veld, Winkel en Zwaagdijk-Oost.

Kinderen die al op de middelbare school zitten, kunnen meedoen aan een nieuw avontuur. Bij ExpeR wordt een week lang overleefd in het Robbenoordbos. Koken op zelfgemaakt vuur, slapen tussen de bomen en spannende proeven tegen het andere team spelen. ExpeR is een leuke uitdaging voor jongeren tussen de dertien en vijftien jaar. Dit jaar vindt ExpeR plaats van 15 tot en met 19 juli. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.exper.nu. Verder is de organisatie op zoek naar leiding (vanaf zestien jaar) voor week 30 en 32. Kijk voor meer informatie op www.vakantiespelen.org.

Kinderen die mee willen doen aan de Vakantiespelen kunnen zich opgeven via www.stichtingvakantiespelen.nl.

Meer berichten