De organisatie van Woodstock 700: Arthur Burgmeijer, Carin Wagenaar en Kevin Groot (v.l.n.r.).
De organisatie van Woodstock 700: Arthur Burgmeijer, Carin Wagenaar en Kevin Groot (v.l.n.r.). ((Foto: aangeleverd))

Woodstock 700 festival

HOOGKARSPEL - Het Woodstock 700 festival in Hoogkarspel vindt zaterdag 24 augustus plaats. Op dit éénmalige festival spelen diverse bands uit de regio muziek die ook op het originele Woodstock Festival in 1969 te horen was. Dit ter gelegenheid van het zevenhonderdjarig bestaan van Hoogkarspel en ter ere van het vijftigjarig jubileum van het oorspronkelijke Woodstock Festival in de VS. Het festival start om 14.00 uur en wordt gehouden op het IJsbaanterrein aan de Sluisweg 6 in Hoogkarspel.

Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival, Sly & the Family Stone en Joe Cocker zijn nog maar enkele van de legendarische bands die hebben gespeeld op Woodstock Festival. Op het Woodstock 700 festival worden onder andere deze bands vertolkt. De bands die komen optreden zijn the Challenge & Friends (vele Woodstock bands), Mad Dogs & the Englishmen (Joe Cocker), Voice Over (Crosby, Stills, Nash & Young), Substitute (CCR en the Who), Carpet Burns (Jimi Hendrix en Santana). Wanneer de bands aan het ombouwen zijn nemen de dj's Bob & Dylan de honneurs waar. Ook zij draaien muziek uit de tijd van Woodstock.

Het lijkt de organisatie van Woodstock 700 leuk als iedereen in 'flower power-kleding' komt. Meer informatie en tickets: www.woodstock700.nl.

Meer berichten