Het nieuwe Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen
Het nieuwe Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen (Foto: aangeleverd)

Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen

ENKHUIZEN - MEC De Witte Schuur heeft een omslag gemaakt van een centrum voor natuur- en milieueducatie naar een bezoekerscentrum met een kinderboerderij, hertenweide, heemtuin en de schooltuinen. De nieuwe naam is Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen.

"Zo aan het einde van het jaar kijken we terug op onze eigen volledige gedaanteverwisseling. Het jaar 2019 was net begonnen toen het dak van onze vertrouwde Witte Schuur er af ging. Nu, 12 maanden later, zitten we op dezelfde locatie in een prachtig nieuw gebouw, midden in het Wilhelminaplantsoen. De gebouwen en de omgeving zijn grondig onder handen genomen en omgetoverd tot moderne, duurzame en klimaat bestendige gebouwen", vertelt medewerker Ofra Carmi.

Nieuw pareltje

Onder de naam Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen gaat het bezoekerscentrum annex kinderboerderij verder. "Vanaf januari 2020 een nieuw pareltje in Enkhuizen, waar iedereen van harte welkom is om met de (klein)kinderen een bezoek brengen aan de kinderboerderij, de dieren te knuffelen en lekker buiten te spelen."

Theethuin

De theetuin van Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen is vanaf januari elke woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur open voor heerlijke zelfgemaakte appeltaart, soep, broodje en koffie of thee. Meer informatie via info@mec-dewitteschuur.nl.

Meer berichten