Bestuur 40MM wandelt voor ontwikkeling

Algemeen
Geen drukke en gezellige wandeling, slechts het bestuur loopt de 40MM. 15 mei 2021 weer nieuwe 40MM.
Geen drukke en gezellige wandeling, slechts het bestuur loopt de 40MM. 15 mei 2021 weer nieuwe 40MM. Foto: Aangeleverd

De 40MM is dit jaar alleen gelopen door het bestuur van 40MM. De bestuursleden liepen zondag 24 mei in koppels tien kilometer en hebben op die manier een complete 40MM gelopen. Omdat de jaarlijkse sponsoropbrengsten achterblijven, vraagt het bestuur van 40MM om donaties.

Dit jaar werd er vanwege de coronamaatregelen geen 40MM gewandeld. De beoogde wandeldag van 23 mei is verstreken, zonder wandelaars en activiteit in en rond Venhuizen. Dit betekent dat de organisatie ook de jaarlijkse sponsoropbrengsten mist.

Sponsoropbrengsten

De 40MM sponsort projecten op het gebied van onderwijs, jongeren, gezondheidszorg en landbouw in onder meer Brazilië, Ethiopië, Roemenië , Oeganda, Rwanda en Myanmar. De door de projecten geplande activiteiten en werkzaamheden kunnen nu niet doorgaan of gaan door in mindere vorm.

Ludieke actie

Om toch iets te kunnen betekenen voor alle projecten bedacht het bestuur van 40MM een ludieke actie: bestuursleden liepen, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, in delen de 40MM. Per koppel werd tien kilometer gelopen en zo werd toch een complete 40MM gelopen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de projecten.

Doneren

Marc Laan van 40MM: "De 40MM verloopt dit jaar anders dan we gewend zijn in de 47 jaar van ons bestaan. We hopen door onze actie, uw donatie en support toch enigszins een bijdrage te kunnen leveren aan de vele projecten en zo iets positiefs bij te kunnen dragen in deze moeilijke tijden. Zorg voor elkaar en we gaan ervan uit dat we elkaar op 15 mei 2021 gewoon weer in Venhuizen ontmoeten voor de volgende editie van de 40MM!"

Donaties zijn welkom op IBAN: NL62RABO0121299767 t.n.v. Stichting 40MM. Zie ook 40mm.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda