Verkoop laatste vrije kavels Reigersborg

Algemeen
Impressie woning.
Impressie woning. Foto: RK-Design Studio

Na een voorspoedige verkoop van de kavels in de eerste fase, gaat de inschrijving voor de laatste fase van Reigersborg Zuid V in Drechterland van start. Inschrijven voor zestien vrije kavels kan vanaf 25 januari.

Vanaf 25 januari is de verkoopinformatie te vinden van de zestien vrije kavels op de projectwebsite en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Ook is de brochure op te halen aan de balie van het gemeentehuis.

Groen, ruim en waterrijk

Het plan Reigerborg Zuid V ligt tussen de Streekweg en de Westerwijzend aan de westzijde van Hoogkarspel. In deze duurzame, groene en waterrijke wijk worden in fasen koop- en huurwoningen en appartementen gebouwd. De gemeente Drechterland verkoopt de vrije kavels zelf. De kavels met een ligging op het westen variëren in grootte van 620 m2 tot 1.500 m2. In het bospark zijn drie grote boskavels opgenomen die ruimte bieden voor royale woningen met landelijke allure en een bovengemiddelde architectonische kwaliteit. In deze fase bevindt zich één boskavel.

Grondprijs

De grond is bouwrijp: kopers kunnen snel starten met de bouwactiviteiten. De prijs per kavel is afhankelijk van de ligging en de oppervlakte. De kavels worden aangeboden vanaf 288.000 euro, incl. btw.

Belangstelling

Een informatiebrochure met inschrijfformulier is digitaal beschikbaar via de website van het plangebied, www.drechterland.nl/reigersborgzuid. Geïnteresseerden kunnen zich digitaal inschrijven voor een kavel tot en met 8 februari 2021 vóór 10.00 uur via reigersborg@drechterland.nl. De kavels worden via een lotingssysteem toegewezen. De voorwaarden en procedure kunt u vinden in de informatiebrochure.