‘Je puber in coronatijd’

Algemeen
Onlinebijeenkomst met opvoedcoach Steven Pont, bekend van het tv-programma De Opvoeders.
Onlinebijeenkomst met opvoedcoach Steven Pont, bekend van het tv-programma De Opvoeders. Foto: Pixabay

REGIO - GGD Hollands Noorden organiseert 20 april de online bijeenkomst Je puber in coronatijd. Wat kun je doen? Het leven van jongeren is anders door de coronatijd. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk voor ze zijn. Dat kan vragen of zorgen geven. 

Gratis online bijeenkomst

Tijdens deze online bijeenkomst gaat Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach) in op de invloed van de coronatijd op pubers/jongeren. Je krijgt antwoord op vragen zoals: wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen? Maar ook: Wwlke gevolgen heeft deze tijd op de ontwikkeling van jongeren nu en later?

Steven Pont van De Opvoeders

Datum: Dinsdag 20 april 2021. Tijd: 20.00 tot 21.15 uur. Gratis en online. Trainer: Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma De Opvoeders en columns. Aanmelden: Ouders kunnen zich aanmelden via Online bijenkomst ‘Je puber in coronatijd. Wat kun je doen?’ op 20 april of klik op de aanmeldbutton. Er is een maximum aan het aantal deelnemers.

Vragen over opvoeden?

Meer informatie bij GGD HN via 088 0100550 en positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Zie ook de website positiefopvoeden.nl en ggdhollandsnoorden.nl. Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.