Brandwonden Stichting Venhuizen op zoek naar collectanten

Algemeen
Help de brandwondenstichting met collecteren.
Help de brandwondenstichting met collecteren. (Foto: aangeleverd)

VENHUIZEN - Ernstige brandwonden houden een slachtoffer weken, soms maanden in het ziekenhuis. Om hem of haar daarna voor het leven te tekenen. Met een uurtje collecteren maak jij een wereld van verschil voor mensen met brandwonden.

Voor de collecte in Venhuizen worden nog enkele collectanten gezocht voor de collecteweek van dit jaar welke is van 10 tot en met 16 oktober. Wil je graag meehelpen met de collecte, maar heb je niet zoveel tijd? Geen probleem! Elke bijdrage helpt. Of je nu vijf avonden de straat op gaat, of één avond een uurtje. Iedere euro telt voor brandwondenslachtoffers.

Donaties voor onderzoek

Het geld dat wordt opgehaald tijdens de jaarlijkse collecteweek wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar littekens, lotgenotencontact, preventie en de brandwondenzorg.

Meld je aan en help mee

Wil jij helpen door te collecteren? Meld je je aan als collectant, dan neemt de organisator in jouw buurt contact met je op om je verder wegwijs te maken. Aanmelden kan op www.nederlandse.brandwondenzorg.nl/collectevrijwilliger. Hier kun je je ook aanmelden voor de collecte in andere plaatsen in West Friesland.