Gratis Buitenfilms Cinema Enkhuizen

Algemeen
Nina Simone in SUMMER OF SOUL. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2021 20th Century Studios All Rights Reserved
Nina Simone in SUMMER OF SOUL. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2021 20th Century Studios All Rights Reserved Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - Cinema Enkhuizen organiseert op vrijdag 17 september en zaterdag 18 september ter gelegenheid van het jubileum 6 jaar Cinema Enkhuizen in samenwerking met Brouwerij De Werf twee gratis buitenfilmvoorstellingen op het buitenterras van Brouwerij De Werf Paktuinen 6 Enkhuizen.

Toegang tot de buitenfilms uitsluitend met ticket besteld via www.cinemaenkhuizen.nl. Geen kaartverkoop in de Brouwerij of aan de kassa van Cinema Enkhuizen. Ontvangst vanaf 20.00 uur, start film als het voldoende donker is, rond 21.00 uur.

6 jaar Cinema Enkhuizen

In augustus 2015 organiseerde Cinema Enkhuizen, als doorstart van Filmhuis Enkhuizen (1978), de eerste voorstelling in de Drommedaris met de film Ventoux. Omdat het in augustus 2020 niet mogelijk was om het 5-jarig jubileum te vieren kiest Cinema Enkhuizen ervoor om met twee buitenfilm stil te staan bij het jubileum. Brouwerij De Werf biedt de jubilerende organisatie een gastvrij onthaal.

Feesten met de film Druk bij Cinema Enkhuizen.
Summer of Soul.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda