De kinderen krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode.
De kinderen krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode. ((Foto: aangeleverd))

Jeugdvoetbaldagen in herfstvakantie bij Spirit'30 in Hoogkarspel

HOOGKARSPEL - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober, tijdens de herfstvakantie, vinden op het complex van Spirit'30 in Hoogkarspel de Jeugdvoetbaldagen plaats. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! De kinderen hoeven geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden.

De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. De kinderen krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zullen de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze verwerft de jeugd nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt, heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaan hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Inschrijven

Kinderen kunnen zich inschrijven via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl/jeugdvoetbaldagen . Iedereen mag zich aanmelden, de kinderen hoeven dus niet per se lid te zijn van een bepaalde vereniging. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep ingedeeld te worden zijn mogelijk. Het complex van Spirit'30 is gelegen aan de Sportlaan 8 in Hoogkarspel. De Jeugdvoetbaldagen beginnen steeds om 10.00 uur en zijn rond 16.15 uur afgelopen.

Meer berichten