Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat.
Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat. ((Foto: Aangeleverd ))

Shakespeare in kerk van Beets

BEETS - Twee topacteurs komen zondag 19 mei vanaf 15.30 uur optreden in de kerk van Beets. Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat met Shakespeare by heart. Af en toe verzorgen twee van de beste acteurs van Nederland een luchtig college over de grootste toneelschrijver aller tijden. Met feitjes, achtergrondinformatie, humor, toelichting en natuurlijk scènes eren ze William Shakespeare en tonen ze aan dat zijn werk tijdloos en altijd actueel is.

Gijs Scholten van Aschat & Pierre Bokma laten op meeslepende wijze én in intieme setting –een tafel, twee stoelen en een paar lampen– zien hoe de teksten van Shakespeare gespeeld kunnen worden.
Gijs en Pierre vertellen over Shakespeare en over zijn tijd en spelen scènes uit zijn stukken. Regelmatig betrekken ze het publiek erbij. Door vragen te stellen aan de zaal. Of door iemand op het podium te laten komen om even mee te spelen.

Een bijzondere middag met twee Shakespeare-specialisten pur sang. Ze putten uit hun enorme reservoir aan Shakespeare-stukken zoals Romeo en Julia, Hamlet, Richard II en III, Macbeth en Othello.
Om zeker te zijn van een plaats moet u snel zijn en reserveren via de website voor deze uitzonderlijke voorstelling in de kerk van Beets!

19 mei aanvang 15.30 uur, kerk open om 15.00 uur. Zie ook www.kerkbeets.nl. Zie ook www.kerkbeets.nl.

Meer berichten