Flavium staat 5 oktober in Mahogany Hall
Flavium staat 5 oktober in Mahogany Hall ((Foto: RAYMOND VAN OLPHEN))

Flavium speelt de blues in Mahogany

EDAM - Bluesband Flavium staat zaterdag 5 oktober in Jazzclub Mahogany Hall in Edam. Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers 'Nightlife' en 'Nobody Knows You When You're Down and Out' bezorgden de band noteringen in de hitlijsten.

De band speelt met veel energie en liefde voor de blues. Spetterende solo's, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp's en cd's. Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.

Aanvang: 21.00 uur – zaal open: 20.00 uur. Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,-, CJP (t/m 25 jaar) € 10,50. Reserveren: k.roskam@hetnet.nl - of 0299 - 372979. f.bakker01@quicknet.nl - of 0299 - 372249.

Tijdens alle jazzconcerten, van 6 oktober tot en met 22 december, is er in Mahogany Hall een tentoonstelling te zien van Arjon Hollanders-Sombroek, De schilderijen, meest op groot formaat, zijn door hun intense kleuren en sferen een indrukwekkende verrijking van de mentale beelden die worden opgeroepen door de geschiedenis van de illustere naam van Mahogany Hall. Zij werkt met olieverf en het liefst op groot doek en laat zich voornamelijk leiden door kleur waarmee zij de gemoedstoestand van de 'emotie' op het doek wil weergeven. De opening van deze expositie op 6 oktober wordt verricht door: Ruud Vlasbloem, om 16.00 uur. Inloop: 15.30 uur. Kijk ook op: www.mahoganyhall.nl

Jazzclub Mahogany Hall, Zeevangszeedijk 7 Edam.

Meer berichten